Nytt jobb

Efter en del klagomål på att jag varit dålig på att uppdatera så kommer här nu ett inlägg, ska försöka bättra mig :)
Har bara haft fullt upp de två senaste veckorna. På måndagen när jag kom tillbaka efter semestern så ringde de från Furuskolan och ville att jag skulle komma på intervju och sedan på onsdagen ringde de från Lövånger och ville även där ha mig på intervju. Det har varit väldigt nervöst under dessa veckor men det slutade i alla fall med att jag fick jobbet på Furuskolan i Jörn och jag började där i måndags. Det är superkul, jättefina arbetskollegor så jag tror jag kommer stortrivas.

Men jag kommer även att sakna mina gamla arbetskompisar. Allting gick så snabbt fick veta om nya jobbet förra torsdagen och gjorde min sista dag dagen efter. Trodde att det inte skulle vara svårt att sluta, men det kändes väldigt konstigt att jag aldrig mer ska fara tillbaka.


Fick denna fina bukettt av Xzakt när jag slutade.
Som tur var så hade vi en ordentlig avslutning igår med alla mina fina vänner. En riktigt lyckad kväll som jag sent ska glömma. Puss på er alla och jag hoppas att vi ses fler gånger.


Vi ses

S

Sista semesterdagen

Söndag och det är regn och åska i luften, kanske bara för att matcha mitt humör idag. Det är nämligen slut på semestern nu och imorgon är det dags för jobb igen.

En riktigt lång och skön semester har det varit, vädret har varit helt OK. Vi har inte åkt iväg på någon långsemester i år, utan bara dagsutflykter samt några övernattningar i stugan förstås. Jag tror det är därför som de här 6 veckorna har känts extra långa. Nästa år har vi bestämt att inte ha något större projekt under sommaren utan bara njuta av ledigheten. Vi får väl se hur det kommer att gå.

Tripptrapp stolen blev i alla fall turkos. Det var svårt att hitta den kulör som jag tänkt mig, den blev en aningen ljus, men det får duga. Måste bara måla köksbordet nu för det skär sig ordentligt.

Nu ska vi kila iväg och kolla på bio hela familjen. Det blir den här:
Vi ses

S

Efter regn kommer sol

Igår så regnade det en hel del så vi gjorde en innedag med en del städning och tvättning. Ganska skönt med sådana dagar (bara det nte blir för många).

Idag så packade vi picknikkorgen och begav oss till Falkträsket (mycket trevligare ställe än vad det låter) för sol och bad, måste lägga den sista brännan nu innan jag börjar om på jobbet. Barnen badade för det mesta och jag låg och stekte mig i solstolen till huvudet började koka och jag också var tvungen ner och doppa mig.

Nu har betonggubbarna varit här, och det är så skönt att ha ett riktigt golv att gå på nu. Var från början väldigt skeptisk åt färgen på betongen som såg väldigt brun ut i tisdags och igår. Idag har den torkat upp mer och börjar mer gå åt den grå färgskalan. Den kommer ju att mörkna en del när vi lackar den, så kanske det trots allt blir som jag hade tänkt det.


IgårIdagNu ska jag krypa ner i säng och hoppas att det blir en varm och skön dag imorgon också.


Vi ses

S


Golvvärme

Vi åkte hem från stugan redan igår då det regnade och blåste en hel del.

Idag har vi lagt slangen till golvvärmen, så nu fattas bara en massa betong. Till veckan har de som ska gjuta lovat att komma, så vi får hoppas att de gör det också. Vi kommer att ha lackad betong inne på inglasningen, jag har inte sett det i verkligheten men på bild är det i alla fall väldigt snyggt.Nu är det augusti och det börjar även bli LITE mörkt på kvällarna här uppe i Norrland. Det är så mysigt att äntligen få tända lite ljus och mysa. När vi var på OKQ8 idag för att inhandla buntband så hittade jag dessa läckra ljuslyktor.

Nästa vecka är min sista semestervecka, jag måste erkänna att jag har lite ångest att börja om att jobba.
Men som någon sa så är ju inte sommaren slut bara för att man börjar om och jobba.


Vi ses

S

RSS 2.0