Träningsvärk

Idag har jag helt sjukt ont i kroppen. Igår var jag ledig och vi var på soptippen två svängar. Första svängen var inte så farlig, men andra... Först hemma stod jag inne på toan och lastade ut genom fönstret all (inte riktigt all, John hade faktiskt tagit ut det mesta) betong som John bilat upp. Och sedan på soptippen stod vi och skottade i all betong ner i kontainern. Inget arbete som en kontorsråtta är van vid.

John byggde en liten ramp för att  komma ner med skottkärran för trappen

 

Idag har det varit riktigt skönt väder ute, nu närmar sig sommaren. Gräsmattorna börjar bli gröna (klippte faktiskt famsidan igår) och löven börjar spricka ut. Det bara måste bli varmt i sommar efter förra årets fiasko.


Nu har vi fått skyddsnätet till trampolin, så nu är det inga lugna lekar på den längre
Jag jobbar i helgen igen - skittrist. Och inte blir det bätte när man ser på SMHI en stor SOL över Skellefteå i helgen. Ja, ja, jag överlever nog. Längtar till nästa vecka då jag är ledig två dagar.

Hoppas ni andra får en bra helg.


See ya


Ny vecka

Jag överlevde helgen med näppe. Det var skittrist att jobba HELA helgen, tur att det var alltför fint väder.
Jag lovade er en uppdatering på virkandet. Det blev totalt 31 st mormorsrutor i helgen. Hade säkert kunna gjort fler men fick så sjukt ont i axlarna och ryggen. Nu har jag totalt 91st, d v s att jag har 209st kvar. Ja det är nästan 2/3 delar. Jobbar nästa helg också och då satsar jag på att göra 40st, Skulle var skönt att kunna säga att jag BARA har hälften kvar.


15st sådan här rullar ska virkas

 

I helgen har John bilat för fullt och hunnit byta stammarna. Skönt att jag slapp allt oväsen. Pojkarna fick vara hos min syster i Nyhamn som tur var.
Det är såååå tråkigt med allt detta underarbete som tar sådan tid. Jag vill ju börja kakla och sätta dit möbler. Och på tal om möbler. Jag hade bestämt mig för Ikeas Godmorron serie som har så bra pris, tyvärr så visade det sig att de underskåpen bara finns i 100cm bredd. Och när jag mätte inne på toa så kommer det att bli alldeles för trång - Typiskt! varför kan de inte göra dom i 70s eller 80s bredd.
Nu måste jag ut och leta efter något annat skåp som garanterat inte kommer att bli billigt.


Så härsåg det ut i lördags

See ya

Toa

Vi håller på att renovera vår toa på entreplan. I onsdags rev vi ut all inredning, toa och badkar. Idag har vi rivit innerväggar och just nu så håller John på att bila upp golvet, hela huset skakar. Vi hade först inte tänkt att göra så omfattande renovering men har besämt oss för att byta stammar och hela rubbet. Ska bli kul att få ha EN fin toa i alla fall. Hoppas att det inte tar allt för lång tid, för vi ska ju hinna bygga inglasningen i sommar också.


John bilar upp golvet för fullt
Idag så har vi varit och innhandlat Elliots födelsedagspresent från mormor, morfar och farfar. En studsmatta! så nu kommer vi väl att måsta besöka akuten i sommar. Milton och Elliot har hoppat hela dagen och är fortfarande där ute.
 
De hade slut på skyddsnäten, men nästa vecka så kommer de in så då blir den lite säkrare


Jag är ledig idag och har passat på att räfsa gården, tyvärr inte klar ännu. Jobbar hela helgen 8-20 lördag och söndag- ush inte kul. Men jag har kommit på vad jag ska göra i helgen - virka mormorsrutor.Undrar hur många jag hinner på 24 timmar. Ja jag ska ju givietvis jobba och svara i telefonnen också men det brukar vara rätt så lungt på helgerna så några ska jag väl hinna. Uppdaterar er senare. 
Jag vill ju ha den där förb. pläden färdig nu. Lessnade lite på att virka mormorsrutor härom dagen så jag virkade två blommer till en kudde. Kommer att passa bra till pläden.
Ska gå och mysa med barnen nu. Vi hörs efter helgen.


See ya

Sköna maj

Åhh vilket superväder som maj hitintills har bjudit på - riktiga sommardagar. På valborgsmääsoafton blev det som vanligt grillning till middag och sedan tog vi en cyckeltur till landskyrkan för att titta på majbrasan.
Givetvis även med korvgrillning


Idag har vi haft loppis jag och tjejerna. Tyvärr så kom det inte riktigt lika mycket folk som vi hade hoppats på. Men jag fick  ändå ihop 1200kr och det bättre än inget alls. Sen är det ganska skönt att bli av med lite grejor.

Efter loppisen åkte vi ut till stugan och där var svinkallt 7 grader fast iskalla vindar. Är ganska trött nu eter att ha varit ute från kl. 9 på morgonen till 7 på kvällen. Blir att krypa ner i sängen nu. 


See ya

RSS 2.0