Påsklov

I går målade Milton och Elliot påskägg som vi hängde upp i fönstret i köket. Det är det enda påskpynt som finns hemma hos mig. Eftersom vi alltid är uppe i fjällen under påsken så brukar jag inte påskpynta. Lite tråkigt faktiskt, för det finns så mycket fint.

Imorgon åker vi upp till fjällen i 1 ½ vecka, hoppas på en massa sol. Och att när vi kommer hem hoppas jag att en hel del snö har försvunnit.


Vi ses

S


Vita tak

Nu har vi fått vita tak, eller fått och fått. John målade dem i helgen. Däremot så måste vi måla om väggarna då det for en hel del färg på dem.

Jag är lite småsugen på en fondtapet men är rädd att jag kommer att bli less på den. Så kanske det bara blir helvita väggar, osså får man ha mycket färg på kuddar och filtar istället.

Fast den är ju så fin denna tapet från PIPIdag var vi kyrkan på gudtjänst och kollade på Oscar som hade ett litet drama med miniorerna. Oscar skulle föreställa en lärljunge, men Milton tyckte han såg ut som en Karatekille med sitt band runt huvudet.
Till veckan blir det kortvecka, jag jobbar bara må, ti och onsdag sedan bär det iväg upp till fjällen i 1 ½ vecka. Hoppas, hoppas på mycket sol.Vi ses

S


Shopping med Oscar

Efter middagen blev det snabbshopping med Oscar. Tänkte vara ute i god tid och handla vårkläder innan det tar slut överallt.

Stadium har riktigt bra vind/regnkläder. Har faktiskt handlat där senaste åren. Idag blev det jacka, byxa, mössa, vantar och gummistövlar. Osså nya solglasögon förstås. Pilotbrillor skulle det vara.Fina stövlar från Tretorn fanns på Stadium för endast 149kr.

(Oscar tyckte de var skitfula, och skulle då minsann aldrig ha dem)
Så nu är vi redo för våren - fast det lär väl dröja. För nu har det börja snöa IGEN!!! Såg på vädret att det ska snöa hela helgen dessutom, tar det aldrig slut?

Igår var jag riktigt listig må jag säga. Jag fråga John om vi inte skulle passa på att måla innertaken på toan och i vardagsrummet i helgen. (har tjatat en hel del) J börjar sucka som vanligt. Sedan berättade jag att Oscar har fotbollscup på lördag och på söndag var vi tvungen att gå på gudjänst då Oscar skulle vara med i en pjäs med miniorerna. Men att i över för sig så skulle ju han kunna stanna hemma och måla tak istället. Han köpte faktiskt mitt förslag, så i helgen får jag äntligen taken vita.

Ha ha, kvinnlig list säger jag bara.


Vi ses

S


Hundvalp

Man kan tro att vi har fått en liten hundvalp, men så är inte fallet. Det är Milton som inte kan låta bli att bita på sina kläder. Jag håller på att bli galen på honom han äger inte ett par handskar som inte tummarna är helt söndertuggade på. Och inte har jag tänkt att köpa nya åt honom heller, för efter 2 dagar ser de likadana ut som de andra.Oscar sa en rolig sak när jag berättade att jag hade beställt efter nya skoterskor till Milton.

- Ska han verkligen få nya skor? Han kommer säkert att tugga sönder dom också.Vi ses

S


Solig söndag

Börjar återanpassa oss från all sand till snö nu.

Idag efter att jag tagit tag med mangelhögen = 14st påslakan och lakan, gick vi ut i solen på gården och grillade korv och drack varmchoklad. Vem behöver fara långt då man kan ha det så mysigt bara ute på gården.


Elliot gräver hål i snön till termosen, ketchup och senapen.
Snöig MiltonJust nu känns det somom denna snön aldrig kommer försvinna.


Hemma igen

Nu är vi hemma igen i kalla SNÖIGA Sverige, efter en underbar vecka i Egypten. Det var tur att jag hade barnen att längta efter för annars hade jag nog inte stigit ombord på planet hem.

Vi har haft de så skönt, vädret var super, vattnet var ännu mer super, maten inte så super. Vi var faktiskt tvungen att uppsöka Pizzahut och BurgerKing sista kvällarna.

Vi ses

S


RSS 2.0