Söndag

Idag har vi varit i Bygdsiljum och åkt slalom m. Camilla och Tim. Det var -3 grader vilket kändes riktigt varmt efter att ha haft -23 grader i treveckor nu. Milton har blivit jätteduktig vi använde bara selen de två första åken sedan klarade han sig själv. han lärde sig till och med att fånga barnliften själv.


Här kommer Oscar och Tim susande ner för backen
Milton var på strålande humör och tyckte att han var bäst i backen
Nu när sockarna är klara så börjar pået nytt projekt/handarbete. Tänker inte avslöja ännu vad det blir.Imorgon ska jag köpa badkort och börja ta tag i träningen igen. Klockan 06.30 när de öppnar så ska jag stå och hänga på låset på Edda så då hinner jag simma 1 h innan jag börjar jobbet plus att jag slipper skjutsa barnen till dagis på morgonen. Mån, ons och fredagar öppnar de 6.30 så dessa mornar har jag tänkt att simma och tis och tor får det bli vattengympa på kvällen. Ja så är tanken i alla fall vi får väl se hur bra det går.


Näe nu måste jag gå och se min favorit  av alla filmer "Bridget Jones Dagbok" - den är bara så rolig och bra.See ya

Kallt så in i norden

I morse när jag gick ut var det -23 grader. Det är svinkallt här nu. Jag har i alla fall gjort klart andra sockan, så nu sitter jag och myser på kvällarna i min sköna FINA sockar.

 


Och jag som har tagit fram mina Mårbacka pelargonier för att väcka dem. De såg lite ledsna ut och några hann nog inte riktigt rota sig. Tog nämling sticklingar i höstas  så vi får se nu hur många som har överlevt vintern. Just nu längtar jag tills våren och sommaren.
Glasklockan har blivit vårinspirerad med snödroppar (fusk, köpta på blomsterlandet)
Idag har jag varit till doktorn som kunde konstatera att jag har problem med gallan. Han skrev ut medicin som jag ska prova vid nästa "anfall". Känns skönt att få veta vad det är för fel på min mage och fått tips om vad jag ska undvika att äta.  Jag hoppas att det fungerar för det är inte kul att har ont i magen. 

Näe nu måste jag fortsätta se Bygglov, de gör om i att jättefint hus i Sundsvall.


See ya  


Golv

Ihelgen har vi skottat och skottat och skottat. Det har snöat hur mycket som helst här och inte nog med det, det har inte slutat än. Efter frukosten idag gick alla ut för att hjälpa till med skotta. Ja, ja vi har ju faktiskt en snöslunga så det mesta gjorde faktiskt den.


Milton och Elliot gräver fram bobben
Oscar tröttnade på att skotta och började sopa av bilen istället
Vi har kommit till att lägga in golvet i gästrummet. Jag vill ju ha likadana golv i hela huset så jag sa till John att köpa samma som vi la in i pojkarnas rum, valnöt. Men han är inte riktigt nöjd med det, för han tycker att skarvarna inte är riktigt bra på det. För en normal människa hade de dugit, men som sagt John är ju en perfektionist så.


Så här blev det med tapetarnaHan hittade i alla fall ett golv som han tyckte var fint och har försökt att övertala regeringen (jag) om att vi ska ha det. Jag klargjorde för honom att vi då måste lägga om alla golven så att det är lika överallt. Och att med så där mörka golv så fungerar det bara om man har vita väggar och vita möbler för att det inte ska bli så mörkt.


så här ser golvet som John vill ha, mörk ek

Just nu har vi sådana här valnötsgolvJag har inte gett honom min tillåtelse ännu, måste nog sov på saken en natt till.See ya


Fjällen

I helgen har vi varit uppe i fjällen och firat svärfar som fyllde 60-år. Tyvärr så blev jag sjuk IGEN. Det började redan på vägen upp i bilen som smärtan kom i ryggen och magen - åhh det är inte kul. Så hela fredag kväll och natt låg jag och vred mig av smärta, hade ingen magmedicin med mig och inget badkar, som brukar hjälpa, finns där uppe.

Nu är i alla fall smärtan borta men jag mår riktigt illa och så har mitt urin blivit brunaktigt. Har haft så förrut så idag så ringde jag faktiskt vårdscentralen och de trodde att det kunde vara gallbesvär som jag kunde ha. Symptomerna stämde in på det. Så jag ska få träffa en läkare den 17 Februari. Jag frågade om det var något farligt men hon sa att  det inte var det, om man ofta får "anfall" så får man operera bort gallan - Ahhh. Nej ge mig bara något riktigt starkt mot smärtan så blir jag nöjd.

Det händer inte så mycket annars här hemma, John ska tapetsera i gästrummet ikväll ska bli spännande och se hur det blir. Ni får se bilder sedan.


See ya 

RSS 2.0