Fredag

Äntligen fredag!

Tänk att fredag är nästan den bästa dagen på veckan, den innebär ju att man har en hel (förhoppningsvis) ledig helg framför sig. För mig innebär det en hel ledig vecka framför mig, med sol och värme. Här i Skelleteå är det svinkallt igen. Kollade vädret i Hurghada idag 29 grader varmt - me like! Tyvärr till min stora fasa så skulle det bli kallare nästa vecka när vi åker ner BARA 22 grader - Hoppas de har fel.

Ikväll har Milton varit på maskerad med klassen, gissa vad han ville klä ut sig till. Vad annars än Obi-Wan Kenobi i Starwars. Undrar om han någonsin kommer att tröttna på Starwars.Snart kommer mor & far som är så snälla och kommer upp för att passa barnen medans vi är borta. Blir nog en tidig kväll, steg upp 6 imorse så ögonlockenbörjar kännas tunga nu.


Vi ses

S

Vinterdag

Idag har vi varit ute i stugan och grillat korv å pinnbröd, solat och barnen åkte lite skoter med farfar. En riktigt fin vinterdag har vi haft.


Oscar kämpar med att få upp eldNu är man alldeles slut efter en hel dag ute, sitter framför brasan och väntar på att John ska komma hem med mat och lördagsgodis. Sedan blir det myskväll i soffan.


Vi ses

S


Pulkabacken

Oj vad jag är dålig på att uppdatera.


Förra helgen jobbade jag 8-20 lö-sö - inte kul! Och inte blev det bättre av att det var strålande sol och bara 2 minusgrader, hade en väldig ångest kan jag lova.

I måndags var jag ledig och skolan hade studiedag, så alla barnen var hemma med mig hela dagen. Vi passade på att ta en sväng till pulkabacken och åka lite. Men den lilla kullen som brukar vara där var övertäckt med stora branta snöhögar. Fast killarna tyckte det var lika kul att åka i dom också. Ja inte alla, Oscar var skitsur för jag tvingat ut honom när han hellre ville sitta inne och spela dataspel.


Ta inte kort på mig

Sedan gick vi in och bakade kladdkakemuffins ur Leilas bok - mmm! riktigt goda blev dem.Idag var vi och tog andra Twinrixsprutan och nu är det bara 1 ½ vecka till vi åker till Egypten. Börjar längta riktigt mycket efter sol och värme nu med alla denna snö och kyla som vi har.


Vi ses

S


Lampskärm

För några veckor sedan var jag på Myrornas och fyndade en lampskärm för 30 kr. Jag tänkte faktiskt ge mig på att tillverka en egen. Men jag har inte hittat något tyg ännu som jag vill ha. Problemet är att jag är ganska säker på hur jag vill att det ska se ut, och då brukar man aldrig hitta det.


Med nytt tyg kommer den bli super - om jag nu hittar något
Inte blev det några tak målade förra eller den här helgen heller. Och nu till helgen jobbar jag hela helgen 8-20 lö-sö. Blääh!

Och snart måste vi börja med sovrummet för att hinna med enligt min planering, att det ska vara klart i april. Hmm får nog sluta ligga i soffan på kvällarna - men det är ju såå skönt.

Räkor

Idag slutade jag 15.15, vilket var riktigt skönt. Faktiskt så hade det inte blivit mörkt ute ännu. När vi kom hem ville Elliot laga mat. Han valde att vi skulle äta räkor och jag föreslog att vi kunde göra en pasta med räkor i.

Jag fick hjälp av Elliot att skala räkorna, och jag måste säga att han är en hejare på det. Han klarar det helt själv, om än det tar lite tid.En helt lyckad maträtt tyckte Elliot, men jag tror det var bara för att han gjorde den själv.
Vi ses

/ S

RSS 2.0