Lekrummet

Jaha då var vi igång igen.

När vi skulle sätta in kaminen visade det sig att den stod alldeles för nära en brännbar vägg. Så vi var tvungen att ta bort lite av väggen, vilket resulterade till att det blev hål i golvet. Då vi har klickgolv är det ju lätt att byta ut en planka, bara det att vi lagt golvet från andra sidan av rummet så det var bara att plocka upp hela golvet. Och när vi ändå skulle plocka upp hela golvet så tyckte John att det är ju lika bra att vi tar bort garderoberna som vi tidigare bästämt oss för att inte ha kvar. Och när vi ändå håller på, så är det ju lika bra att tilllägsisolera ytterväggar. Också måste vi ju ta ner taket när vi tilläggsisolerar för att väggen kommer längre in. Och när vi ändå håller på så var vi ju tvungen att fixa väggarna som var så ojämna och fula.

Så där är vi nu, en lite kamin som skulle installeras blev en totalrenovering av lekrummet (som vi förövrigt bestämt oss för inte ska var något lekrum, utan det ska bli en matsal). Ganska typiskt oss (John). Nu gick jag faktiskt med på detta bar för att jag ska få en matsal att inreda - jippi. Genast börjar tankarna att gå, vilket bord och stolar ska ha? tapeter? vilka fäger ska det vara? osv. 

Igår slet vi ut garderoberna och la tillbaka golvet, bara det att det räckte inte hela vägen då det inte var golv under garderoberna. Vi for för att handla mer men givetvis så var just den sorten som vi har slut. Sedan göt vi fast röret till kaminen i muren, och spacklade på mer bruk för att få finare yta på muren.

Idag har John dragit el, och jag har satt dit nya gipsskivor på tre väggar. Är helt slut i armar och ryggen. Ska gå och ta ett varmt bad nu innan jag kryper ner i säng.


See ya

Kalas

Har just kommit tillbaka efter en löptur runt broarna, det behövdes kan jag lova efter 3 st kalas nu i helgen. Är rätt så less på tårta och fika nu.Starwars dräkten gick hem, kan jag lova.
Mormor var också rätt så poppis, som köpt en skateboard till Milton
Vi har haft det riktig trevligt i helgen, men det är skönt att den är över. Nästa helg måste vi ´få lite job gjort här hemma. Vi har ju en kamin att installera.


See ya


RSS 2.0