Var är snön?

Nu är det nästan färdigpyntat här hemma, men det känns inte som jul när det inte finns någon snö ännu.

Igår var vi och handlade en gran på Blomsterlandet, den får dock inte komma in förrens några dagar före jul. Men nu lyser stjärnor och stakar i alla fönster.
Idag tog jag och Elliot oss en promenad in till stan för lite shopping. Jag hade fått ett presentkort på Spets & Ting, där jag handlade 4 st vita Mateus tallrikar, åsså denna fina kudde från Nyblom & Kollén.

Httade även ett par fina skor som jag inte kunde låta bli.
Imorgn är det första advent och skyltsöndag. Jag har letat ljus runt hela stan som ska passa i min "adventsstake", inte för tjocka och inte för korta. Tillslut hittade jag uppe på Icam Maxi, så nu är den redo inför morgondagen.Vi ses

/ S


Tant

Jaha  då har man blivit 30år. När folk frågar hur det känns så känns det faktiskt inte så mycket. Är faktiskt ganska skönt att bli vuxen på riktigt nu.

Nu har vi firat och firat i dagarna 3, och jag måste faktiskt erkänna att det är faktiskt riktigt skönt att allt är över. Om än jag har haft det SUPERTREVLIGT!

Och vilka presenter.


Jag är nu en lycklig ägare av denna Kitchen Aid - det går nog inte beskriva hur lycklig jag är.John väntar sig nybakat bröd och bullar varje dag nu - vadå den står ju här för att den är snygg.Dessa fina burkar fick jag av tjejernaMin kompis E hade gjort denna bock i granris till mig - är den inte bara hur fin som helst.

(P S Hon gör dem på beställning om någon är intresserad) Detta och många fina fler paket har jag fått.Bordet hann som tur var bli klart och vi var och hämtade det i torsdags.


Så här var dukningen i söndags
Bordet har blivit regält misshandlat för at se gammalt och slitet ut. Mamma kunde inte föstå hur man kan förstöra ett nytt bord så. Men jag säger bara "shabby for you - chic for me"

Vi ses

        / S


Vaccination

Jaha då var man vaccinerad då, egentligen var det bara Elliot som skulle bli vaccinerad men jag hade hört att om man kommer hela familjen så tar de alla. Och visst gjorde de det.

Det var lite smått hysterikt på vårdcentralen sköterskerna stod och skrek i väntrummet " är det någon som inte blivit vaccinerad?"

Jag försökte snabbt fyllla i formuläret x 5 när det blir vår tur. Står och skiver som en tok och försöker inte blanda ihop de sista fyra siffrorna på barnen, Någon läkare frågar, eftersom jag inte hunnit fylla i papperna om någon är allergiskt. Nejdå! Kör bara på, och vips så var Oscar klar. Sedan helt plötsligt är det Milton som givetvis rycker undan armen så jag får komma och hålla honom i handen. Elliot reagerade inte ens på sticket. Mamma och Pappa sen ut och in med nästa - snacka om speedvaccination.

Har hört många som fått ont i armen, än så känner jag då ingenting men vi får väl se imorgon.

Skulle väl vara typiskt om både jag och John får jätteont. För imorgon ska vi hämta matsalsbordet (som är rätt så tungt att bära in).

Längtar att se hur det blev.Vi ses

Drömmar


Jag är lite sugen på dessa stolar från Tolix till matsalen.De skulle vara så fina i mitt hus. Och inte skulle det vara så tokigt att få duka med fina tallrikar från Mateus.Och sedan få ta fram dessa glada muggar från Greengate till kaffet och gofikat

Som jag bakat med hjälp av denna supersnygga hushållsassistent
Och efter all mat och fika luta sig tillbaka i soffan på denna fina kudden.
Ja visst är det skönt att kunna drömma ibland.See ya

Nästan klart

Har haft det fullt upp ett tag så det har varit dåligt med uppdateringen.

Nu är det i alla fall helg, och vi ska inte renovera något i helgen - kors i taket. Det är inte alls så att vi är klara med vardagsrummet, men behöver en paus. Också väntar vi på att taket ska krympa klart innan vi målar det och sista varvet på väggarna.

Vet att jag lovat bilder från vardagsrummet så idag medans det var dagsljus ( finns inte så många timmar nu per dag) passade jag på att fota.Ja nog skulle det allt vara fint med den där fondtapeten som jag ville ha.Smulan älskar att ligga på fårskinnet framför brasan.
Tur att hon passar in i inredningen för hur skulle det annars gått


Det eldas flitigt i kaminen vill jag lova. Vedkorgen fick John i födelsedagspresent av oss.
Den är gjord av gamla däck, så den passar ju John.
Vitrinskåpet har fått flytta in i matsalen, och jag har tjuvstartat med julen.
Kunde inte låta bli att hänga upp julkransarna.
Har lämnat in matsalsbordet till målarn som ska måla det vitt och lite slitet. Han lovade att det skulle vara klart till på fredag. Och det är bäst det, för nästa helgen kommer mor och far och vi ska storkalas för det är ju någon som snart fyller 30.


See yaRSS 2.0