Hemma

Nu är vi hemma från vår lilla semestertripp. Det är alltid lika skönt att komma hem efter att ha varit borta ett tag. Igår var det så fint väder så då åkte vi ut till Burvikshällarna med A & M båt. Men idag är det mulet så då ska jag ta i tu med all tvätt och städning och liknande. Idag var jag och hämtade de nya lådfronterna till kommoden. Men jag blir så irriterad, de här var också repiga. Ska det vara så svårt att få fronter som inte är skadade. Det som stör mig mest är att när de packeterat
dem så har de inget skyddspapper emellan skivorna. Så nu ska jag tillbaka och klaga IGEN, för de var då inget billigt skåp heller - dumma Svedbergs. Högskåpet har vi köpt på IKEA (som var billigt) och på det hade de skyddsplast på varenda skiva.

Ja, ja nog om det , här kommer lite semesterbilder.


Tarzanstigen på Södra berget i SundsvallI onsdags innan vi åkte hem var vi på en lunchkryssning med denna båt
Och visst hann vi även med lite shopping i Sundsvall, lite nytt till toan bl.a.
Just nu går toan i rosa
Denna mini Marimekko skål fyndade jag på Iittala OutlettJag köpte även 6 st korgstolar som jag ska ute på inglasningen, när nu den blir klar. Givetvis så rymde vi dem inte i bilen men jag lämnade dem hos mor och far som får ta med dem nästa gång de kommer upp.Nu ska jag gå och göra lite lunch, sedan ska jag ladda mentalt för att besikta släpet. Ja hatar att köra med släp, men John är borta så jag har väl inget val. Bara jag slipper backa ska det väl gå bra.


See ya

Bilresa

I Torsdags så åkte vi och min systers familj till Lycksele Djurpark. Som vanligt så var karusellerna mer kul än att titta på djuren.
Efteråt så åkte vi A & M stuga i Järvträsk, tyvärr så regnade det så vi fick hålla oss inomhus. Men det vara riktigt mysigt ändå. Vi grillade fisk i foliepaket i kaminen (det finns ingen el där) och spelade spel. På kvällen bäddade vi alla barnen på madrasser på golvet. Jag kan säga att det tog ett tag innan de somnade.Sedan igår så bar det iväg upp till fjällen. Denna gång hade vi bara drygt 30 mil att köra. Det blir värre imorgon då vi ska köra till Sundsvall, då blir det 56 mil. Det är tur vi har med oss en bärbar dvd, så då håller ungarna sig lugna en liten stund.
 See ya

Halva kvar

Nu har halva semestern gått och jag har 3 veckor kvar. Men inte har det varit något superväder ännu. Första veckan var riktigt fin men sedan har det varit sådär.

I  helgen har vi varit i stugan och ätit god mat, umgåtts, åkt båt, badat (barnen) kört fyrhjuling och slappat.


Barnen står som vanligt på bryggan och fångar spigg.
Toan är nästan helt klar nu. Fattas fönstret över dörren samt lister f´runt dörren. Och det blev så fint. Jag satt och letade före bilder men hittade inga, det var väl så gräsligt att jag inte velat ta något kort på eländet.

Men här kommer lite bilder.


Tyvärr så var det en stor repa på fronten på lådhurtsen så den har inte kommit ännu

Taket kommer givetvis bli vitt, men vi kommer inte att måla det förrens i vinter då det krympt ihop så att det inte blir glipor i färgen.

Imorgon satsar vi på att göra klart fönstret och kanske även få dit listerna. Sedan är det en hel del städning att göra och verktyg som ska bort.


See ya
Slarver Maja

Jo det är jag det, är det inte börsen så är det mobilen eller nycklarna. Senast så tappade jag bort Oscars mobiltelefon. Jag vet att jag tog med telefonen för att ladda den och att jag sedan la de på någon bra plats när jag inte hittade laddarn - men var? Jo igår så hittade Elliot telefon under Oscars säng. Ja just det ja jag hade ju lagt den på hans säng när jag la in kläderna i hans garderob, den måste ha ramlat ner under sängen. 

Nu har jag borta laddaren till kameran så jag kan inte lägga upp några bilder och framför allt inte ta några nya bilder. John sa att han hade sett den någonstans i någon påse och tänkt att här bör inte den ligga. Men VAR? För hoppningsvis dyker den väl upp.

Det går sakta framåt på toan, vi har kaklat 2 ½ vägg. Tyvärr så kommer John att ligga borta i veckan så vi kommer nog inte hinna göra mer innan helgen. Men så fort jag hittar laddaren så kommer bilder.


See ya


Semester

Nu har jag haft semester i 3 dagar och det är 5½ veckor kvar - nice. hitills finns inget att klaga på, vädret har varit super och glada barn. Igår var vi på Vitbergsbadet och idag bar det av till Byske havsbad.
I helgen så la vi in golvet på toan, äntligen börjar det hända något. Satsar på att lägga kakel på väggarna nu till helgen. Måste givetvis en sväng på Stadsfesten och åka karuseller, äta sockervadd och köpa lotter.
Klockan är 21.15 och vi kan äntligen ställa upp dörrar och fönster då det blivit kallare ute än inne. Men jag klagar inte på värmen, jag tycker det är super, älskar när det är så här varmt. Men jag måste erkänna att det gärna får vara svalt när manska sova.
Har idag varit och beställt markiser till vårat sovum plus till stora fönstret i vardagsrummet. Dock så kommer de inte förrens i början på augusti. Men det ska bli riktigt skönt.


See ya

RSS 2.0