Loppis

Idag har det var ännu en dag med stålande sol och sommarvärme. Vi for på loppis idag på förmiddaggen men det var så mycket folk där så det blev inte så länge. Han i alla fall fynda  en stor glasburk, vet inte riktigt vad jag ska ha den till, men något ska jag nog hitta på.


Nu har mina pelagoner börjat blomma

 

Till veckan blir det kortvecka vilket känns skönt. Imorgons ska jag på BAM- (Bättre Arbets Miljö) utbildning och sedan är det bara tis, ons och torsdag. I maj ska jag gå upp på heltid igen, har lite ångest faktiskt, men det ska nog gå bra, är ju inte allt för länge kvar till semester. Hoppas det blir en super sommar med massor av sol och bad och bygg (för John).


See ya


Tillslut

Dåligt med uppdatering på senast. Har inte riktigt haft tid men ska bättre mig jag lovar. Missade att i måndags så fyllde min blogg 1 år, hipp hipp hurra.

I påsk så varvi uppe i fjällen och hade det riktigt trevligt, hade jättetur med vädret men jag hade lite otur med skoterkörningen - välte med skotern 3 ggr, säjer inget mer om det. Tyvärr så glömde vi (jag) minneskortet tillkameran hemma, så har tyvärr inga bilder.

Idag så har det skett ett STORT genombrott. Milton har lärt sig att cykla utan stödhjul. ÄNTELIGEN! Som vi har kämpat för att han ska övervinna hans rädsla. Men nu kan hur bra som helst, både starta och bromsa  med. Tänk att det bara sker så där bara från ena dagen till den andra.
Oscar fick idag en ny cyckel, som han tyckte var skitsnygg, och jag måste hålla med den var ju dessutom vit.

Ska gå och läsa för Elliot nu.


See ya


300

Här kommer en smygtitt på mitt "lilla" projekt". Jag håller på att virka en filt i mormorsrutor. Jag räknade ut att jag kommer att behöva virka 300 rutor. Jag har virkat 54st alltså har jag 246st kvar - suck!. Om jag gör 3 st varje dag så kommer det att ta mig typ 2 ½ månad. Ja ja imorgon åker vi till fjällen så jag lär väl hinna några stycken i bilen på vägen upp. Tur att jag inte så lätt blir åksjuk.Miltons läpp har blivit riktigt bra nu. Här om dgen klippte jag bort knutarna när han låg och sov. Han tycker att vi ska göra allt som är otäkt när han sover så att han slipper vara rädd. 

Förra veckan när vi skulle till tandläkaren för att dra ut tanden så var han så rädd för att ta bedövningssprutan. Han bara grinade och grinade så vi var tvungen att fara därifrån med tanden kvar i munnen.  Vi fick en ny tid i tisdags, innför denna gången hade vi peppat honom riktigt mycket så han var beredd på att ta sprutan då. Men då hade tandläkaren tittat på rönkenbilderna lite mer noggrant och diskuterat med sin kollegor. Tanden hade spruckit vid rötterna så han var rädd att de inte skulle få hela tanden. Så vi fick en remiss upp på lassa istället. Typiskt, tänk om de tagit tanden direkt när han var nersövd då de sydde igen läppen vad mycket enklare det skulle varit.


Så här såg Milton ut dagen efter då läppen var lite svullen och han inte
klarade av att äta fredagsmys, Stakarn

Glada påskhälsningar till alla från Elliot m. famRSS 2.0