Ingen sportfamilj här inte

Idag var jag på fotbollsträning med Milton och det är alltid lika spännande. Spännande för att se vilket humör han är på om han kommer att delta eller bara sitta på bänken och tjura.

Jag trodde faktiskt inte att han ville spela fotboll då han alltid sagt om fotboll att " det är inge kul när de tar bollen av mig" - Hallå!

Men när det kom en förfrågan om att det nu fanns ett lag för 03-orna så ville han gärna prova. Visst sa jag, prova du en gång och se vad du tycker. Han tyckte det var jättekul med lekarna men när det var dags att spela fotboll var det inte lika skoj, Han satte sig på bänken och började tjura. Visst tänkte jag, nu har han i alla fall provat. Och när jag frågade om han ville komma tillbaka nästa gång ( var rätt så säker på ett nej) så ville han det.

För att jag inte skulle behöva skämas även denna gång skickade jag pappa. Och bara för det så gick det bra och han tyckte det var kul. Så idag tänkte jag att det är nog lugnt, jag kan nog följa med. Men det blev samma sak som första gången, han ville inte vara med på fotbollsövningarna. Och även denna gång ville han komma tillbaka nästa gång.- Åhh! jag vet inte vad jag ska göra. Killen tycker inte om att spela fotboll men vill ändå gå dit på träningarna.

Oscar har i alla fall bestämt sig för at han ska sluta spela fotboll, och börja köra cross istället. - Bra för den biten får då John sköta. Nu när jag lagt ner en massa tid på Oscars fotboll.


Näe, inte är det några sportkillar i denna familj.


Idag har vi satt upp taket klart så imorgon blir det listning för fulla muggar. Tänk om vi kunde hinna klart så jag får ställa iordning soffan.

Jag är kär

Hemma hos mig är de flesta väggarna vita, och John och mina barn tycker jag är jättetråkig som bara har vita väggar överallt. John ville att vi skulle sätta in en fondtapet i det nya vardagsrummet men jag var skeptisk, tills idag.

Min kompis M, hade sett en tapet som hon tyckte skulle passa hos mig och när jag såg den blev jag kär. Det står Sandra på den och det bästa var att John tyckte den var helt okej han också. Den sämsta med den är bara att den kommer att kosta 6 500 kr till en vägg i vårt vardagsrum. Vi får väl se hur det blir med det, men den är ju sååå fin.

See ya


Snö

Igår när vi vaknade på morgonen låg ett vitt täcke på gräsmattan. Oj så ljust och fint vi fick det nu. Efter en sväng ut till stugan så tog barnen på sig vinterkläderna och var ute i stort sett hela dagen. Bara in föra att äta mat, precis som det var när man själv var liten.


Elliot samlar snö till Snöborgen som de bygger Oscar, Milton och kompisen Elliot bygger för fullt
Idag så regnar det så det dröjer väl inte länge förrens snön är borta igen.


Igår satte vi även upp taket, tyvärr så räckte inte brädorna utan det fattades 3 st. Och de har stängt på brädgården där vi köpt dem - Typiskt! Så nu får jag inte sätta ihop möblerna idag heller. Men vi får väl lista eller göra annat småjobb, eller som John tyckte att vi skulle göra, bara kunde ta det lungt.

 Va! Lungt vad är det för fånigt påhitt. Näe jag tror jag ska ta och plocka lite granris och göra kransar till garagedörrarna då omdetskavarapå det sättet.


See ya

Ett steg tillbaka

Jag som trodde att vi skulle få gå tillbaka till skolan och jobbet idag. Men ack så fel jag hade. Milton har fått tillbaka febern och har börjat att hosta regält. Så det blir att vara hemma resten av veckan. Börjar vara svårt att hitta på något att göra nu när man har varit inomhus i 4 dagar.

Det bästa med att vara hemma är att man har lång tid på sig att förbereda middagen. Idag ska vi äta sushi - smaskens.

Det gick dåligt att charma John igår, det blev inget takbygge. Han var för trött som vanligt. Det får bli till helgen istället. Så vi tog det lungt och myste framför brasan i höstmörkret.
Ska gå in på Panduros hemsida och kika efter lite julpyssel.


See ya

Soffa

Nu är jag inne på tredje dagen av VAB. Milton har varit i stort sett feberfri idag så imorgon blir det skolan och jobbet för mig. Blir nog bra för Milton har krypit på väggarna idag och tycker det är skittrist att bara vara inne. Elliot har varit hemma också och de leker så snällt ibland och mindre snällt oftare.

Igår kväll kom IKEA leveransen med soffan och matbordet. Det tråkiga är att jag inte får packa upp dem på en gång, då vi inte är klara med taket än.


Milton och Elliot tyckte att det var bra klätter-och bygga kojamöblerJag undrar om jag kan försöka charma John till att vi ska göra ett ryck ikväll. Brukar inte vara helt lätt då han ofta är så slut på veckodagarna. Men det skulle vara så kul om vi fick lite ordning till helgen då Johns syster med familj kommer.
VAB

Jag vet jag sjukt dålig på att uppdatera min blogg, ska försöka bättra mig. Idag är jag hemma med Milton som har feber. Så nu har jag faktiskt lite tid över till bloggen.

Och vilken tur att jag var hemma idag, för kl. 9.30 ringde det på dörren och där stod posten med ett expresspaket till mig. Och i paket kom nu mina efterlängtade skor, som jag beställt igen. Började nästan tro att jag aldrig skulle få dessa heller.
Imorgon kommer Ikealeverans med en soffa och matsalsbord som jag beställt. jag hade hoppats att vi hunnit lägga in taket klart i helgen men det hann vi inte. Så nu vet jag inte hur vi ska få in sofforna då det ligger brädor fulla golvet. Och typiskt nog så verkar det som om John blr borta hela veckan dessutom.


Jag har ju lovat bilder från matsalen men det blir ingen matsal utan vi gör vardagsrum där. Vi kände att det blev så mysigt med kaminen så vill kunna sitta i soffan och mysa framför brasan. Också fick jag ju beställa en ny soffa för våra gamla ryms inte där inne. Matsal blir det i vårt gamla vardagsrum.

Ska gå och mysa med Milton nu.


See ya 


Stugan

Nu är jag lugn igen. Det hjälpte faktiskt med promenaden.


Fick mail av hon som jag köpte skorna av, att det blivit fel i leveransen de skor som hon i sin tur hade beställt var inte äkta.Så hon hade skickat tillbaka dem. Men hon skulle sätta tillbaka pengarna på mitt konto igen i alla fall. Det var trist hade längtat efter dem, men jag blev ju i alla fall inte lurad på pengarna.

Kameran är fortfarande hos svärfar, men John for och köpte en ny i fredags -  väldigt onödigt tyckte jag.


I går var jag på tjejmiddag hos min syster. Det var riktigt skönt att komma bort och bara surra tjejsnack. Dock blev det sent, John kom och hämtade mig 02.45. Så jag är lite trött idag.


Vi la in resten av golvet idag på förmiddagen, sedan åkte vi ut till stugan för att se hur det går med svärfars husbygge.
Trots att det är ett lösvirkeshus så går det otroligt fort för byggarna att resa huset.


 

I sommar har de gjort fantastiska murar och trappor i olika höjder och svängar.
Det kommer att bli så fint när allt är klart.Huset kommer från Animonhus, men byggs som lösvirkeshus med lite ändringar.Här är sovstugan som vi brukar trängas i på sommarna.
Detta är utsikten från det blivande vardagsrummet med tak upp i nock.
Inte dålig utsikt.Innan vi kom dit hade Farfar tagit in näten och här står vi och inspekterar
Simporna som var kvar i näten.När vi kom hem från stugan kom vår granne med jättegoda plommon från hennes trädgård. Det var det godaste lördagsgodiset jag ätit på länge.

I nästa inlägg så kommer bilder från matsalsrummet.


See ya


Irriterad

Jag är så sjukt irriterad idag, och allt började efter samtal med min chef. Vad det handlar om behöver vi inte gå in på men jag kan bara inte släppa denna irritation.
Sen har svärfar lånat våran kamera så inte kan jag ta några bilder här hemma heller eller på sådant som jag skulle haft lagt ut på blocket och tradera.

Sedan köpte jag et par skor på Tradera den 21/9 som säljaren inte har skickat än. Det skulle ta 7dagar men inte har de kommit än.


Ska ut runt broarna snart och hoppas att humöret svänger sedan.


Hemma har vi kommit en bit på väg i alla fall. Väggarna är målade, nästan hela golvet är på plats och kaminen brinner för fullt. I helgen blir det att (förhoppningsvis) sätta in nytt tak och lister m.m.


Bilder kommer senare (om jag får tillbaka våran kamera dvs)See ya

RSS 2.0