Kommer vi iväg eller?

Ingen har väl undgått askmolnet som sveper in fram och tillbaka över Europa. Vi ska på dop i huvudstaden i helgen och tanken är att vi ska flyga i morgon afton. Om det nu går vill säga. Imorse var flygplatsen öppen men sedan stängde den vid lunch idag. Ingen vet ännu hur det kommer se ut imorgon. 
Jag hoppas verkligen att vi kommer iväg sedan får vi väl se om vi tar oss hem igen. (men det gör ju inget om vi skulle fastna någon dag i Stockholm, finns många bra affärer där).


Vi ses

S
Elliot 5 år

Idag fyller min lilla bebis 5 år, kan inte fatta att han hunnit bli så stor.

Det började med att jag vaknade kl. 6.15 av att Elliot låg och sjöng "ja må du leva" för sig själv i sitt rum. Sedan sjöng han "undrar om det kommer snart, undrar om de kommer snart".

Det var bara att stiga upp och sjunga för Elliot och sedan ner och leta presenter. Barnen älskar att få leta paketen på morgonen på sin födelsedag.


Elliot i sin nya fleecejacka och "blåsbubblorna" som han fick i paketen
Oscar hade nog också velat ha massa fina paket
Lite generad blir man ju när alla står upp och sjunger för en
Nu är barnen i säng och vi är helt slut efter allt kalasandet idag. Elliot sa innan han gick och la sig. -Mamma, det är kul att fylla år.

Vi ses.

S

Påsken 2010

Igår kom vi hem efter 1½ vecka i fjällen. Vi har haft de såå skönt med lite sol, lite snö och regn och lite mulet. Mao aprilväder.

John hade oturen och blev sjuk uppe i fjällen. Feber och en ordentlig hosta i 8 dagar nu. Igår hade han svårt att andas så jag skjutade upp honom på akuten där de konstaterade att han förmodlingen hade lunginflamation på höger sida. Pencillin och hostmedicin fick han, så nu hoppas vi att han blir frisk.

Idag är det stängt på dagis och det var meningen att John skulle vara hemma, men då han är så dålig så blev det jag istället. Ganska skönt då det är mycket tvätt och annat som ska packas upp.


 

Inte dålig utsikt
Jag och Jasmin som älskar att följa med ut och åka skoter
Elliot är så duktig nu i backen, åker hur bra som helst utan sele
Tummen upp!
Det bästa med fjällen är att det finns så många bra pulkbackar
Ibland lite för braVi ses

S


RSS 2.0