Farsdag

Idag är det alla pappors dag. Det enda som John önskat sig var att få gräva upp hela baksidan och lägga ner jordvärme plus en värmepump. Mot min vilja så gjorde han det. Längtar inte tills våren då jag inser att hela vår baksida är enda stor leråker. Som tur var så har det kommit mycket snö nu så jag behöver inte se eländet.

Jag och killarna passade på att överaska John, som är ute och drar el på altanen, med att baka bullar. Inte chokladbullar som är hans favorit utan kanelbullar som jag gillar. Har ju inte riktigt förlåtit honom för grävningen ännu.

Snart bär det iväg till stugan för att fira farfar.


Vi ses

S


Vinteraltan

Tittar in för ett snabbt inlägg.
I veckan är det novemberlov för skolan vilket betyder K-dagar för oss lärare. Faktiskt så Tyvärr har jag inte kunnat njuta av ledigheten då jag gjorde min galloperation i onsdags. Känner mig som 80 + när jag kryper fram med böjd rygg.

Idag när jag vaknade var det alldeles vitt ute, så nu börjar jullängtan smyga sig på. Vi har en plan att vi ska sitta ute på vår altan på julafton, bara den hinner bli klar. Det var meningen att glaspartierna skulle komma i veckan men de har blivit försenade och kommer först vecka 46. Men taket ska isoleras  och sedan ska innertaket också på plats.

Så här såg det ut tidigare idag.
Trappen är klar och vi har även byggt ett litet redskapsskjul.Nu vankas det lördagsmiddag.Vi ses

S


RSS 2.0