Snö

Det blev så att vi firade jul uppe i fjällen i svärfars "vinterstuga" i år. Vi åkte upp förra tisdagen och det var meningen att jag skulle köra hem på juldagen eftersom jag skulle jobba på annandagen. Plus att jag skulle på fest hos M som för övrigt hade smyggift sig : ) Stort grattis M & M! Nästa gång så måste det ju bara vara min tur.

I alla fall gick det inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hann inte mer än 2,5 mil så får jag sladd på bilen och kränger över vägen som sedan åker rakt ner i diket. Det gick som tur var väldigt bra, lite små skador på bilen, men jag kände inte att jag ville fortsätta köra själv i det föret. Så jag blev kvar uppe i fjällen tills i går när vi åkte hem. Kändes väldigt obehagligt att åka bil, jag som inte alls brukar vara åkrädd satt där som värsta hysteriska tanten. 

Vi blev alla rätt så chockade när vi kom hem i går afton och fick se hur mycket snö som hade kommit. Det gick nästan inte att ta sig in. Jag hade snö upp över midjan för att inte tala om barnen som nästan drunknade i snön. Vi bara stod och gapskratade över all snö. Resten av kvällen gick åt att skotta och skotta. (lite fusk hade vi måste jag erkänna, för John for och hämtade traktorn. Men den kommer ju ändå inte riktigt åt över allt)
Nu är jag ledig ända fram till den 3 jan och det ska bli så skönt!Vi ses 


Paket

En vecka kvar till jul, och jag känner ganska lungn inför julen. Det mesta är fixat och klart. Någon liten julklapp kvar att köpa.

På söndag blir det barnkalas här hemma med 13 st nioåringar. Jag tyckte att jag var riktigt smart när jag föreslog att Oscar skulle ha filmkalas. Att vi dukar upp med madrasser, filtar, popcorn, chips och en massa godis på kalaset. Så kanske det inte blir så stökigt - Vi får väl se.


Idag var jag och hämtade ett paket. Jag måste sluta vara inne på tradera det är ju livsfarligt. Näe nu är det slutbjudet för min del. (i alla fall för i år)


Senaste fyndet var denna fina skål och lampfot.
Med en fin lampskärm från Rice så kommer den bli super.


Vi sesLucia

I fredags var det luciafirande på Elliots dagis, jag jobbad halvdag vilket var riktigt skönt. Börjar kännas att man behöver jullov snart.


Elliot i sin fina tomtedräkt


I lördags fick granen komma in. Barnen var inte nöjda när jag bara skulle ha vita kulor i den. Och inte fick de hjälpa till heller. Dumma mamma!I går gjorde John och pojkarna ett pepparkakshus och han var mycket "snällare" som lät dem göra som de ville.
Nu brinner det tredje ljuset här hemma och det är inte långt kvar till jul.

Vi ses


Trötter på 2:a Advent

Idag är jag lite trött. Vi var på E & H bröllopsfest igår, supertrevligt med god mat och trevliga människor. Tyvärr så tyckte ungarna att vi inte skulle ta sovmorgon idag. Så man känner sig lite seg.

Vi har mest varit inne och myst idag. Hade tänkt fara på julmarknad men vi stannade hemma istället och bakade pepparkakor med barnen. Så nu luktar det riktig jul här hemma.I fredags var jag på ÖB och handlade en hel drös medpolkagrisar att ha i en av glasburkarna,
men det är stor åtgång på demNu ska jag gå och se lite på TV och njuta resten av andra advent


Vi ses


/ S

Den har kommit nu

Jag menar snön. Igår när jag gick och la mig så spöregnade det. Och idag när jag vaknade så var det alldeles vitt ute. Åhh! det är så fint. Nu börjar julkänslorna att komma.

Igår så bakade vi lussekatter och kokade knäck, för att förstärka julkänslan.
Milton övervakar knäcken
I söndags var vi på skyltsöndag och kollade i skyltfönstren, köpte knäck och korv och givetvis se om tomten hade något paket.

Milton hade sån otur att han tappade bort sitt paket på Intersport och vi kunde bara inte hittade det. När vi sedan gick tillbaka till tomten så hade de slut paket. I närheten så hade de fiskdamm som han istället fick göra, och visst hjälpte det - lite.
Nu är ungarna i säng ocj jag ska gå och kolla TV. Tisdagar = TV-kväll.

20.00 Äntligen Hemma
21.00 Desperate Housewives
21.55 Christine
22.25 Brothers & SistersVi ses

S

RSS 2.0