Nu bygger vi

I tisdags började vi bygga på altan - ÄNTLIGEN! Det har gått undan vill jag lova, och det tack vare Martin och Tim som varit så snälla och hjälpt oss i tre dagar.

Reglarna är på plats, isoleringen i golvet är färdigt och råsponten som ska ligga under betongen är också färdigspikad.Idag när vi skulle börja bygga så öppnade sig himlen och det regnade som aldrig förr. Vi hade som tur var spänt upp en presenning i går kväll, men den räckte inte hela vägen. Så idag har vi sprungit omkring som galningar och letat fram sopsäckar, paraplyn och allt annat som kan avleda vattnet från att inte rinna in på råsponten och ner i isoleringen. Nu har det slutat regna som tur var, men jag är helt slut så jag orkar inget mer nu. Imorgon ska vi börja bygga på taket så vi slipper allt stök.

I helgen är det stadsfesten här i stan, vi hade lovat ungarna att vi skulle förbi där idag men sedan blev vädret som det blev. Vi försöker ta det imorgon istället, lite sockervadd, karuseller och lotter kan vi ju inte missa.


Vi ses

SKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0