Halloween

Har inte riktigt  bestämt mig om jag gillar halloween eller inte. Barnen tycker i alla fall om den, speciellt att klä ut sig och godiset förstås. Så ikväll efter middagen gick de ut och "bus eller godisade".

Milton klädde ut sig till Batman och Oscar till någon läskig gröngubbe. Elliot ville inte, han tycker inte om när någon klär ut sig läskigt. Stackarn! Förra året på halloween sprang han och öppnade dörren närdet ringde på och han blev helt hysterisk när det var en massa barn i läskiga masker.

         


Johns mamma har nu förflyttats till Göteborg och John är där med hans pappa och syster. 

John kanske kommer hem i helgen, beror på lite hur den går. Jag saknar honom så.

Vet inte annars vad jag och pojkarna ska hitta på, kanske åker vi till Badhuse imorgon vi får se.See ya

Väntan

Det värsta som finns just nu, att inte veta vad som ska hända. 

Just nu känns det bara som kaos, sitter och bevakar telefonen, städar, tänker, lagar mat, tvättar, tänker, gråter och drömmer. På morgonen när jag vaknar känns det som vanligt, men sedan påminner sig verkligheten, och då kommer den stora klumpen i magen tillbaks. 

Klassfest

Igår hade vi klassfest från 9:an, det var 13 år sedan som vi gick ut - hu vad tiden går fort - känns som det max var 5 år sedan. Det hade varit jättekul om alla hade kunnat vara där - men vi blev trots allt 6 st. Åhh det var så kul att träffa dem som man inte sett på jättelänge. Vi gick ju faktiskt med varandra från förskolan till 9:an, det är 10år, så många skojiga minnen kom fram.

Senare på kvällen for vi på Statt åt middag och träffade resten av 79:orna som gått i Skellefteå. Nåja ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, men men.


Så här såg jag ut när jag gick nian.Åhh så snäll jag ser ut - men skenet kan bedra. Näe då, jag var GANSKA skötsam då oxå : )


See yaTisdagar rocks

Idag är det ju som sagt Tisdag. Tisdagar är ju faktiskt den tråkigaste dagen på veckan. Men inte idag - Jag är ledig det är sååå skönt. Tror inte jag ens har gjort någon vettig sak än i dag. Jo faktiskt har bäddat alla sängarna. Men annars har jag inte gjort mycket. Men det bästa av allt med idag är ikväll, vilken TV-kväll det är:

20.00 - 21.00: Äntligen Hemma
21.00 - 21.55: Desperata Hemmafruar
21.55 - 22.25: Christine
22.25 - 23.20: Brothers and Sisters

Håller just nu på att koka potatis, det blir hemmagjorda kroppkakor till middag. Åhh just ja har ingen lingonsylt hemma, men har lingon i frysen. Kanske dagen till är så måste jag var lite extra mycket hemmafru och rent utav koka lite lingonsylt.
See ya


Knappar

Min syster C samlar på hattaskar och frågade mig en dag vad jag samlar på - ingenting. Och när jag tänker efter så jag nog aldrig gjort det riktigt heller - Har nog inte tålamod till det.

Däremot har jag hittat en sak som jag ska börja samla på, och det är KNAPPAR och gissa vilken färg, VITA så klart. Såg på en inredningsblogg där någon hade stoppad alla sina vita knappar i en glasburk och det var så fint, självklat att en textillärare var tvungen att ha det också.

Jag hittade en jättefin glasburk på Spets & Ting från House Doctor, som så passande hade ett spänne i form av en knapp. Sedan var det dags att börja samla - som sagt tålamod. Jag tog en tripp till Myrorna där de hade tre lådor med knappar av alla de olika slag. Och det kostade 10 knappar för 1 kr, så det var bara att börja leta. Det skojiga är att det var många gamla knappar som var tygklädda och egengjorda knappar som är så fina.

Så nu kommer det att bli dödsstraff för den som slänger en skjorta eller något likande med vita knappar utan att ge dem till mig. För det finns en burk stl. större också : )


Hur många knappar tror ni det är? (burken är ca 15 cm upp till locket)


P.S det är ca 700 knappar i burken.See ya

Söndag

Idag har gjort höst både inne och ute. Cyklade en snabb sväng till skogen på morgonen och plockade lite granris att sätta i krukorna och inne bytte jag i glasklockan till mossa och rönnbär.  Oj, så fula stuprör vi har, det kommer bli vita senare jag lovar

Lyktan fick också komma fram nu när kvällarna är så mörkaI morgon är det jobb igen och en hel vecka, varför går helgerna så fort. Tänk vad mycket bättre det vore om man jobbade 2 dagar och var ledig 5, givetvis med samma lön förstås.


See ya

Väggord

Hej!

I måndags kom mitt väggord som jag beställt från http://www.myfirstroom.se . Direkt efter middagen satte jag upp det. Men det var lättare sagt en gjort. Det fastnade och var svårt att få loss från plasten. Men tillslut fick jag den på plats efter en rad väl valda ord. Elliot fick hålla för öronen.Man ser hur dt första m:et har hamnat lite snett
I helgen så var vi i stugan för att se hur det så ut där nu när hela stugan är borta. Vi känd knappt igen oss. Tomten kändes hur stor som helst.Jag blev även moster i helgen, Stort grattis! S & C till lilla Isabelle Marie. Äääntligen får vi en en flicka.


Nu ska jag snart åka på vattengympa med K, djupvattengympa är det tydlingen - spännande.See ya

RSS 2.0