Helg

Åh äntligen blev det helg, denna veckan har varit riktigt lång - blir inte bättre av att jag jobbade till 18.30 igår kväll.

Idag har jag varit på stan med söta K, jag tror vi nästan var på varenda affär. Köpte inte så mycket 2 st par örhängen, 1 par svarta leggings och ett löspuder. Kanske var lika bra att jag inte hittade så mycket, John har sagt att jag har köpstopp (hallå, hur ska man då ha roligt), för räkningarna bara sprutade in denna månad.Nåväl, det blev en sushi till lunch idag - smaskens. Tänk att jag för några år sedan hatade sushi, nu är jag nästan besatt.
Jag fick i alla fall hela själv nu. Förra fredagen var jag och köpte sushi till mig och kyckling och potatisgratäng till resten av familjen. Men barnen ville hellre att sushi, så jag blev utan. De älskade sushi - vilka smarta barn jag har. Synd bar att det bara ska vara så dyrt. Måste nog lära mig göra egen.

See ya

Simning

Japp, då har jag varit och gjort det som jag skulle börja med nu i höst, när de öppnat Edda igen. Ikväll var jag och simmade. Åhh det känns i hela kroppen nu må jag säga. I fredags var jag och inhandlade nya simglasögon så nu fanns det inga ursäkter.

Det var riktigt skönt, en hel bana för mig själv hade jag - kan det bli bättre. Tyvärr så känner jag fortfarande av axeln som jag fick inflammation i när vi målade sväfars hus.

Får lön imorgon så då ska jag köpa badkort.


See ya


Duktig mamma

Igår var jag en duktig mamma. Ja i alla fall kommer förskolefröknarna tycka det. I fredags var jag och införskaffade en hel drös med nya sockar åt ungarna. Helt plötsligt så är det bara hål på alla sockar eller så fnns det bara en av dem hemma. Jag handlade 8 par åt dem var = 24par sockar. Sedan fick jag någon tokidé att jag skulle vara duktigt och märka alla dessa. 24par sockar *2 = 48 sockar - Jippi.
Var in på min favorit butik i stan Spets och Ting och hittae en fin ljusstake i zink.
Det kanske är en adventsljustake men jag tycker man kan ha den året runt och speciellet om man byter innehållet efter säsong.
Just nu är det rönnbär som får pryda den.See ya

I helgen

I Lördags hade vi en överaskningsfest för min syster som fylle 30 imorgon. Hon trodde hon skulle på IKEA med sina kompisar, men så blev det inte riktigt. Vi tog med henne till Umeå där hon fick hoppa fallskärmoch senare på kvällen blev det middag på Johanna i parken. Vi hade en superkul dag, hon är sååå modig min C. 

Nästa år fyller ju jag 30 men bara så ni vet vill jag INTE hoppa ut från något plan. (såvida den inte står still på marken  och befinner sig i något exotiskt land). 
Idag har vi varit i stugan och rivit.
Titta vilka charmiga stockar som gömde sig bakom tapeterna

 Milton kikar på sina nyinfångade djur som han lägger i sin insektsburk
som han fick i födelsedagspresent.- Titta mamma en snigel och en spidel har jag fångat.


Oj nu är kl. snart åtta, ska gå och se på "Ensam mamma söker"See ya

Hösten är här

Nu fungerar internet hemma igen, tänk vad handikappad man blir utan internet. Kameran är oxå återfunnen så nu kan jag visa lite bilder på garagebygget. Nu är det nära till målsnöret.

Framifrån med ny(begagnade) garagedörrarna
Baksidan
Ja nu är det höst, och vilka fina dagar vi har haft. Luften känns så frisk så här i september.

Våran fina rönn har klarröda bär nuMin fina hortensia börjar vissna
See ya

La la hodi

Idag är det lördag = la la hodi (lördagsgodis), som Elliot kallade det för ett tag sedan - han kan faktiskt uttala det rätt nu. Ploplinge är ett annat skojigt ord - Blodpudding.
Det är så gulligt med alla de nya namn som barnen säger när de inte kan uttala dem rätt. Tråkigt är att man glömmer dem så lätt. Sitter och funderar på vad Oscar sa när han var liten, minns bara att han sa en massa egna namn på saker - men vad var det ... Just nu kan jag bara komma på att han kallade sig själv för "Docka" (med kort O). Det är tur vi filmat lite när han var liten och pratade, för det låter så sött.


Fortfarande inget internet hemma, men jag jobbar idag så de blir en del surfande när man jobbar lördagar. Sitter och läser på inredningsbloggar och får massor med inspiration och Ha-begär. Tur att jag fyller år snart (nej inte riktigt det är faktiskt mer än 2 mån bort).


Vill ha just nu - helst igår


Vinglas från Ikea


Porslin från Mateus


Söta kaffekoppar från Greengate

Fin hushållsassistent från Kitchen Aid


Åhh, listan skulle nästan kunna bli hur lång som helst, det är bra med drömmar - och kanske någon blir sann.See ya


Ingen Internet hemma

John har lyckats slita av kablarna till vårat internet häromdagen när han höll på med garaget. Tur att vi hann betala räkningarna i alla fall. Så vi får se när nästa inlägg kommer. Han ringde till Alltele igår och de skulle skicka ut någon tekniker så vi får väl se hur länge vi får vänta. Har dessutom förlagt kameran någon stans så har inte kunnat ta några bilder heller - typiskt mig.

Min bil har nästan inga bromsar så i veckan så samåker Jag och John - Åhh vad han är långsam på morgonen och inte nog med det han kör som en gubbe (långsamt). Imorgon tror jag att jag cyklar istället.

I helgen har vi firat Milton som har blivit 5år, det är inte klokt vad tiden går fort. Han har fått massor av fina presenter och är så nöjd.

Det händer lite med garaget nu är 3 sidor helt klara så jag hoppas att vi hinner klart den sista innan helgen. Sen ska det ju förstås oxå dit lite underspikning och vindsjöbräder och annat innan det är klart.

Ja,ja


See yaRSS 2.0