Augusti
Så var det augusti, tänk vad denna sommar har gått fort. Ja inte för att den är slut ännu men det är min sista semestervecka nu. Börjar kännas lite lätt ångestfullt att veta att det nästan är ett helt år till nästa semester. Vi har bokat en resa i slutet på Februari till Egypten, UTAN BARN - förstå så lyxigt. Så det är ju bara 7 mån till nästa minisemester.

Både idag och igår har det varit fint väder. John har börjat om och jobba så jag och killarna har varit själva på dagarna. Igår var vi på Vitbergsbadet och idag drog vi till Byske havsbad. Oscar blev väldigt glad idag för hans "tjej" (jo dom är faktiskt ihop, Moa hade frågat chans på Oscar i höstas och han svarade ja) var där. Först var de lite blyga mot varandra men sedan lekte de hela dagen. De är så söta.
Milton och Elliot var också riktigt söta och snälla idag också. De roade sig själva hela dagen så jag fick ha en lugn och skön stund i solstolen.

Nu börjar datorn att krångla och vill starta om hela tiden.


See ya

Kommentarer
Postat av: Therese E

Är också inne på sista semesterveckan och ångesten börjar sakta komma på en. Men nu ska vi njuta riktigt ordentligt av de sista dagarna. Ses på måndag.

2009-08-04 @ 20:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0