Ibland har man tur

I fredags var vi på matfest och åt supergod mat. Det var från vildmarkscentret i Svansele. De hade lagat över öppen eld potatis, lök, älgkött, renkött och lax som man åt på träplankor - riktigt gott var det.






Igår så satte vi upp markiserna, kändes lite tråkigt att solen inte sken men det ska bli skönt nästa sommar.


 

 


Sedan bar vi in kaminen från bilen, och den var inte lätt. Tur att den var isärplockad för vi hade nog aldrig orkat annars.

Idag har vi monterat den, och snacka om tur vi hade. När vi flyttade in i huset så stod det en stor och klumpig kamin i lekrummet som vi snabbt tog bort. Sedan satte vi en gipsskiva för, för att täcka igen hålet. Idag när vi tog bort gipskivan för att se var röret skulle hamna och vi var ganska säkra på att vi skulle behöva göra ett nytt hål -Så passade den precis i hålet. kan man ha mer tur en så.

På tisdag fyller Milton 6 år, John kommer att vara borta nästa vecka så han fick öppna packetet från pappa idag. Gissa om han vart glad nä han såg att det var ett Nintendo ds. Och gissa om storebror blev avundsjuk som har önskat sig ett sådant i snart 1 år.

Det blir mer paket på tisdag på hans riktiga födelsedag, jag håller på att sy en starwars dräkt som inte riktigt är klar ännu. men det ska jag nog hinna ikväll.

Tyvärr så är det föräldramöte på tisdag både för Oscar och Milton samma tid. Så jag få försöka klona mig, Helst till tre stycken. 1st på Miltons föräldramöte, och 1st på Oscars, sedan är det ju bra att ha 1st till att vara hemma och passa barnen. Och just ja, jag måste ha 1 st till också, för det är ju personalmöte på jobbet samma dag. Fattas bara att de klämmer in något föräldramöte på dagis också.






See ya


Kommentarer
Postat av: Karin

ååh värsta lyxmaten :P

Själva snålade vi på och det blev en fläskfilé i bröd istället :)

Nu är vi hemma i Luleå igen...

Kram

2009-08-31 @ 10:19:33
URL: http://karint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0